Matematik

Matematik

01. maj 2017 af linehansen079 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en der please kan hjælpe mig med denne her opgave. Mange tak

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2017 af mathon

a)
                      A '(t) = ln(1,5) · 8·t1,5


Svar #3
01. maj 2017 af linehansen079 (Slettet)

Men hvad betyder A'(100). Jeg har fået det til 120, men er i tvivl om hvad det betyder


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2017 af mathon

                      A '(100) = ln(1,5) · 8·1001,5 = 3243,72


       A '(100) betyder olieplettens arealudbredelsesændring pr time til tiden t = 100 timer efter udslippet.


Svar #5
01. maj 2017 af linehansen079 (Slettet)

Hvorfor skriver du ln(1,5). Det er da ikke meg i regnestykket


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. maj 2017 af mathon

På A-niveau bør man vide,
at for:
                      f(x) = b·ax = b·ex·ln(a)

                          f '(x) = b · ex·ln(a)·ln(a) = ln(a)·b·ax 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.