Fysik

opgaver

03. maj 2017 af Mille564 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej har svært ved at beregne disse opagver. Nogen der kan hjælpe??

Vedhæftet fil: opagver fysik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2017 af mathon

OPGAVE 1:
                El-energiberegning:

                                                     E=P\cdot t


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2017 af Esben1600 (Slettet)

Hej jeg vil gerne hjælpe dog ikke give hele svaret.

den bruger 1800 W

watt er det samme som J/s

så du kan gange det med det antal sekunder der er på 10 min.

Den næste sys jeg du skal prøve at søge efter noget med kinetisk og potentiel energi

Vh Esben


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2017 af mathon

OPGAVE 2:
                Potentiel energiberegning:

                                                     \small E=m\cdot g\cdot h


Svar #4
03. maj 2017 af Mille564 (Slettet)

kan nogen hjælpe med denne opagve??

Vedhæftet fil:opagve 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2017 af mathon

Forkert tekst.


Skriv et svar til: opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.