Matematik

hvor stort er arealet at det blå modtagerfelt?

04. maj 2017 af Mohammed3 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

har ingen ide om hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2017 af fosfor (Slettet)

Bredde gange længde

er der bredden eller længden du ikke kan finde frem til?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2017 af mathon


Svar #3
04. maj 2017 af Mohammed3 (Slettet)

ja det er nemlig længden og bredden jeg ikke ved hvordan man finder


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2017 af fosfor (Slettet)

brug symmetriantagelser og de angivne mål, f.eks:

2*bredde = 5.18

isoler bredde


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2017 af mathon

                      \small \small A_{blaa }=\frac{1}{2}\cdot \left (\left ( 5{,}18\;m \right )\cdot \left ( \frac{13{,}4\;m}{2}-1{,}98\;m \right ) \right )


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2017 af SkipperN (Slettet)

Bredden er 5,18m/2=2,59. Længden er 13,4/2=6,7. Vi mangler dog stadig at trække afstanden fra nettet fra de 6,7m. Så det hedder 6,7-1,98=4,72m. Arealet er dermed 2,59x4,72.


Skriv et svar til: hvor stort er arealet at det blå modtagerfelt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.