Matematik

hjælp søges af dygtige mennesker

09. maj 2017 af susa131k (Slettet) - Niveau: C-niveau



Kan nogen hjælpe til denne spørgsmål? 
Når der oplyses at pigen vejede 12,6 kg da hun var 90 cm høj, og hun vejede 28,0 kg da hun var 137 cm høj hvordan kommentér man denne model 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2017 af Soeffi

#0 Det er ikke en model. Du mangler en formel!

Du mener måske: Opstil en model...?! 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2017 af hesch (Slettet)

#0:  Du kan jo kommentere på pigens BMI,  ( Body Mass Indeks ).  Det siger noget om hvor korpulent hun er.

BMI = m / h2 , m = massen [kg] , h = højde [m]

Har BMI ændret sig?  Hvor meget?  I hvilken retning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2017 af SuneChr

.SP 090520171936.PNG

Vedhæftet fil:SP 090520171936.PNG

Skriv et svar til: hjælp søges af dygtige mennesker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.