Matematik

Matematik A 18 maj 2017

19. maj 2017 af IdaAndersen24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle som var til eksamen igår som har lyst til at ligge sin vejledene besvarelse ud?
Jeg skal til eksamen på tirsdag og har netop lavet sættet, men det kunne være sjovt at se om jeg havde regnet rigtigt :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2017 af MatHFlærer

Jeg er i fuld gang med at løse sættet.

Mvh

Anders


Svar #2
19. maj 2017 af IdaAndersen24 (Slettet)

Okay har du løst dem uden hjælpemidler endnu? :)

For det er primært dem jeg øver


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2017 af MatHFlærer

Dem har jeg løst ja. Hvis du lægger dine svar op her, så skal jeg bekræfte. Jeg uploader facit når jeg en gang er færdig så kan du også kigge på delprøve 2. :-)


Svar #4
19. maj 2017 af IdaAndersen24 (Slettet)

Opg 2

Arealet af parallelogrammet er 32

Opg 3

x er voksende i intervallet ]-uendelig;-3] og [1;uendelig[

x er aftgende i intervallet [-3;1]

opg 4

1)

a^2+2ab-(a+b)^2

a^2+2ab-a^2-b^2-2ab

= -b^2

2)
(x^2+2x) / (x+2)

(x*(x+2)) / (x+2)

= x

Resten kan jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2017 af MatHFlærer

OPG 1

f(x) er grafen for B

g(x) er grafen for A

h(x) er grafen for C

Du kan argumentere det ved at kende betingelserne for tallene a og b i lineære funktioner.

OPG 2

Arealet er 32

OPG 3

Voksende i ]-infinity;-3] og [1;infinity[

Aftagende i [-3;1]

OPG 4

Nr. 1 giver -b2 og nr. 2 giver x

OPG 5

P(x)=0,5x2-3x+4

Du kan 1) løse to ligninger med to ubekendte eller 2) bruge P(x)=a*(x-r1)(x-r2)

OPG 6

Integralet giver ln(2)

Brug integration ved substitution og sæt t=x2+1


Svar #6
20. maj 2017 af IdaAndersen24 (Slettet)

Til dem der har skrevet til mig ang. selve sættet:

Vedhæftet fil:Mat A.pdf

Skriv et svar til: Matematik A 18 maj 2017

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.