Matematik

MATEMATIK - AKUT

23. maj 2017 af 12345hey (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa :)

Er der nogle der vil hjælpe mig med følgende matematik opgave


Svar #1
23. maj 2017 af 12345hey (Slettet)

Forstår her heller ikke den sidste opgave (opgave 4): 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2017 af mathon

               \small \small \overrightarrow{v(t)}=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{f}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 2\cos(t)\\ -2\sin(t) \end{pmatrix}

  farten
               \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! v=\sqrt{(2\cos(t_o))^2+(-2\sin(t_o))^2}=\sqrt{4\cos^2(t_o)+4\sin^2(t_o)}=\sqrt{4(\cos^2(t_o)+\sin^2(t_o))}=\sqrt{4}=2


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2017 af StoreNord

#0    Jeg tror du skal først og fremmest lave en tredobbelt sildebens-tabel for at tegne graferne.

Een række med t-værdier, een række med x-værdier og een række med y-værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2017 af mathon

               \small \small \small \overrightarrow{a(t)}=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{v}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} -2\sin(t)\\ -2\cos(t) \end{pmatrix}


Svar #6
24. maj 2017 af 12345hey (Slettet)

Hvad med opgave  701? Det er kun den sidste jeg vil have hjælp til (4)


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. maj 2017 af mathon

1)
                   \small \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix} =\begin{pmatrix} -3\\2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \end{pmatrix}

    En retningsvektor er \small \overrightarrow{r}= \begin{pmatrix} 2\\-1 \end{pmatrix}

                                                       


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. maj 2017 af mathon

2)
           \small \left ( -3 ,2\right )     og    \small \left ( 1 ,0\right )


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. maj 2017 af mathon

3)
         \small (-33,-9)  ligger ikke på \small m.


Brugbart svar (0)

Svar #11
25. maj 2017 af mathon

4)
      Da \small (-11,6) ligger på \small m og samtlige retningsvektorer
      er:
                  \small \overrightarrow{r}\! _k=k\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \end{pmatrix}       \small k\in \mathbb{R},
er
                  \small \overrightarrow{r}\! _{-2}=-2\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -4\\ 2 \end{pmatrix}  en anden retningsvektor for \small m
og
                   \small x=-11-4t   
                   \small y=6+2t                             en anden parameterfremstilling for \small m.


Skriv et svar til: MATEMATIK - AKUT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.