Matematik

Matematik hjælp

07. juni 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som kan hjælpe med opgave a, så kan jeg selv forsøge at lave de andre to:

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 20.26.20.png



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2017 af SuneChr

a) Opløs matrixen og udskriv de to ligninger med de to ubekendte x1 og x2
  1x1    + 4x2 =   6
  3x1 + 12x2 = 20  


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2017 af Soeffi

#0 Jeg tror:

underdetermined = 0 løsninger, well determinied = 1 løsning og overdetermined = ∞ mange løsninger.


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.