Fysik

arbejde

10. juni 2017 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

skal du fortælle hvordan formlen for den mekaniske potentielle energi kan udledes ud fra formlen for arbejde.

Hvilken formel er der tale om i arbejde. Kan nogen finde formlen for arbejde. Kan ikke selv finde den


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2017 af janhaa

Work (W) and distance (d)

W = F*d

Force:

F = mg

so

W = Ep = F*d = mgh

where d : h:height

thus:

Ep  = mgh


Svar #2
10. juni 2017 af Amalie1234324

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.