Fysik

Kan nogen tjekke om det er rigtigt?

12. juni 2017 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet det. Plizz hjælp

Vedhæftet fil: fysik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. juni 2017 af mathon

Det er ikke helt rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2017 af mathon

Opdriften på loddet:
                                     \small F_{op}=m_{vand}^{fortr\ae ngt}\cdot g=V_{lod}\cdot \rho _{vand}\cdot g=\frac{m_{lod}} {\rho _{lod}}\cdot \rho _{vand}\cdot g= m_{lod}\cdot g\cdot \frac{\rho _{vand}}{\rho _{lod}} =

                                     \small (0{,}100\; kg)\cdot \left ( 9{,}82\; \tfrac{N}{kg} \right )\cdot \frac{1{,}0}{8{,}4}=0{,}12\; N=120\; mN


Svar #4
12. juni 2017 af Amalie1234324

nåår okey tusind tak så


Skriv et svar til: Kan nogen tjekke om det er rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.