Tysk

Hvordan siger man...

12. juni 2017 af tjoe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan siger man 

Først vil jeg give resume af de to tekster. Så vil jeg sammenligne de to tekster. 
Så vil jeg perspektivere til Filmen Almanya - Willkommen in Deutschland. 
Her vil jeg komme ind på temaer og budskab. 

Hvis der er tid, har jeg også perspektiveret til emnet "..." 

Jeg er helt på bar bund... Det er til eksamen i morgen - tak for hjælp på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2017 af FransiscoMertens (Slettet)

Vor allem, Ich möchte eine Zusammenfassung des Textes sprechen, und Ich möchte den Text des Films zu vergleichen, und Ich werde etwas über die Themen und die Botschaft sprechen. 

Jeg har også nogle gode stikord du kan lære, som også trækker op på din karakter:

Ich bin da nicht ganz sicher.   = Det er jeg ikke helt sikker på.

Ich weiss nicht recht, was ich dazu sagen soll. = Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige til det.

Ich zweifle daran, dass… (+sætning)= Jeg tvivler på, at…

Mit Sicherheit kann ich das nicht sagen. = Det kan jeg ikke sige med sikkerhed.

Zur Lösung des Problems könnte man folgendes machen = For at løse problemet kunne man gøre følgende:

Das ist schon möglich, aber…  =  Det kan godt være, men…

Es fällt mir schwer, dazu Stellung zu nehmen. = Jeg har vansklig ved at tage stilling til det.

Auf der einen Seite/auf der anderen Seite finde ich, dass…= På den ene side/på den anden side mener jeg, at… 

Da gibt es sowohl Vorteile als Nachteile. = Jamen, der er vel både fordele og ulemper.

Du behøver ikke at perspektivere til flere emner (=

Held og lykke med det hele!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2017 af Stygotius (Slettet)

Nej, nej, det går ikke.

"vor allem" betyder ikke "først, men "først og fremmest"  -og så videre.

Zuerst werde ich die beiden Texte zusammenfassen um sie vergleichen zu können.

Dann werde ich den Blickwinkel bis zu dem Film Almanya - Willkommen in Deutschland erweitern und die Themen und Botschafte behandeln.

Wenn es die Zeit erlaubt, werde ich auch das Thema perspektivisch erhellen.


Skriv et svar til: Hvordan siger man...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.