Matematik

Matematik

22. juni 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som kan hjælpe mig med denne opgave?

Skærmbillede 2017-06-22 kl. 17.00.57.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2017 af fosfor (Slettet)

vælg a· så matricen på venstresiden ganger ud til ligningerne:

\left( \begin{array}{ccc} a_{1,1} & \ldots & a_{1,j} \\ \vdots & \ddots & \vdots \\ a_{i,1} & \ldots & a_{i,j} \\ \end{array} \right)\left( \begin{array}{c} x_1 \\ \vdots \\ x_j \\ \end{array} \right)=\left( \begin{array}{c} a_{1,1}x_1+ \cdots +a_{1,j}x_j \\ \vdots\quad +\hspace{0.18cm}\vdots\hspace{0.19cm}+\quad\vdots \\ a_{i,1}x_1 + \cdots +a_{i,j}x_j \\ \end{array} \right)=\left( \begin{array}{c} y_1 \\ \vdots \\ y_j \\ \end{array} \right)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. juni 2017 af Soeffi

#0 B'eren er ikke-lineær og dermed kan den ikke skrives på matrixform, da matrixform kun kan anvendes for lineære ligningssystemer.

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.