Matematik

Opgaver m. vektorer - hjælp!

29. juni 2017 af Qvark (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej jeg har to opgaver som jeg har lidt svært ved (har prøvet at regne dem men får det forkerte resultat hver gang         (opgaverne er vedlagt)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juni 2017 af peter lind

1: Skriv ligningerne ud efter koordinat. Det giver to ligninger med to ubekendte. Den første ligning giver

-2s+bt = 3

2: Vinklen mellem de to vektorer kan findes af a·b = |a||b|cos(v)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. juni 2017 af SuneChr

De to ligninger:

 (I)   (- 2)·s + 5·t =    3·(- 3)
(II)        4·s + 2·t = (- 2)·(- 3)

Matrix:

\begin{pmatrix} -2 &5 \\ 4 &2 \end{pmatrix}\begin{pmatrix} s\\t \end{pmatrix}=-3\begin{pmatrix} 3\\2 \end{pmatrix}  sidste 2'tal skal være  - 2


Skriv et svar til: Opgaver m. vektorer - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.