Matematik

math opgave

04. august 2017 af Gyldendal1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, nogen der kan hjælpe mig med opgave 3.4, opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. august 2017 af Eksperimentalfysikeren

Der mangler oplysninger. Der står sikkert nogle nødvendige oplysninger i 3.1 og 3.2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. august 2017 af fosfor (Slettet)

M = overgangsmatrix

Hvis x er ligevægt, da gælder

M·x = x

Isoler derfor x i ovenstående. x=0 er klart løsning, men da rangen højst er dim-1, får du minds en fri parameter, som skal tilpasses, sådan at x summer til 1, da det skal være en sandsynlighed.


Skriv et svar til: math opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.