Matematik

Opgave i mat

15. august 2017 af astrup99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave jeg har vedhæftet. 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2017 af mathon

                         \small \small C(x)=25x+5000=25000

                         \small x+200=1000

                         \small x=800


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2017 af Mathias7878

eller:

c(x) = 25000

25x + 5000 = 25000

25x = 20000

x = 20000/25 = 800

- - -

 

 


Skriv et svar til: Opgave i mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.