Matematik

isolere en ubekendt i følgende ligning

19. august 2017 af a123as (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har prøvet at isolere Ag^+ i følgende men det giver ikke noget svar, har du et program, der kan gøre det:

[Ag^+] * (0,084) = 5,35 * 10^-13 M^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2017 af OliverHviid

Du skal vel bare dividere med 0,084 på begge sider...?


Svar #2
19. august 2017 af a123as (Slettet)

Ja, men jeg skal helst få M som enhed, altså tage kvadratroden. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2017 af mathon

                           \small \left [ Ag^+ \right ]\cdot \left ( 0{,}084\; M \right )=5{,}35\cdot 10^{-13}\; M^2

                           \small \left [ Ag^+ \right ]=\frac{5{,}35\cdot 10^{-13}\; M^2}{ 0{,}084\; M}=6{,}37\cdot 10^{-12}\;M


Skriv et svar til: isolere en ubekendt i følgende ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.