Matematik

Ligning - eksponentiel funktion

20. august 2017 af Natashha (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej

Jeg har svœrt ved denne ligning - noget, der kan hjœlpe?

Vedhæftet fil: IMG_0367.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2017 af mathon

                          \small x^{0{.}9978}=\frac{1700}{3863{.}4550}

                          \small x=\left (\frac{1700}{3863{.}4550} \right )^{\frac{1}{0{.}9978}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2017 af fosfor (Slettet)

det er en potentiel funktion


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2017 af mathon

det er en potensfunktion.           potentiel = "det der eksisterer som en mulighed"


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2017 af mathon

#0

Er problemet, at du opfattede funktionen som en eksponentiel funktion?


Svar #6
27. august 2017 af Natashha (Slettet)

Ja, det var det! Ups :/


Svar #7
27. august 2017 af Natashha (Slettet)

Jeg har løst opgaven anderledes, da jeg nu ved, at det er en potensfunktion, jeg har med at gøre og ikke en eksponentiel - men da jeg er helt ny til det, er der så én, der lige vil skimme opgaven igennem og se, om den er nogenlunde rigtig?

Vedhæftet fil:studieportalen.docx

Skriv et svar til: Ligning - eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.