Matematik

Integration

25. august 2017 af pokemonorm - Niveau: A-niveau

Hejsa kære Studieportalsbrugere :) 
Jeg har lige et spørgmål angående en opgave. 
 

Hvis man intergrere 1/ ey, hvad bliver svaret? 

MVH
Pokemonorm


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2017 af fosfor (Slettet)

Substituer y med -x (første lighedstegn), og substituer tilbage til sidst

\int e^{-y}dy=\int -e^{x}dx=-\int e^{x}dx=k-e^x=k-e^{-y}


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.