Matematik

matematik

27. august 2017 af halløjjjjj (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle der kan hjælpe med at isoler denne formel?

skal isoler t


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af StoreNord

Gang R0 ind i parentesen.

Subtraher R0 på begge sider.

Divider begge sider med α.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2017 af Mathias7878

R = R0*(1+at) <=> R = R0+R0*a*t <=> R-R0 = R0*a*t <=> t = \frac{R-R0}{R0*a}

- - -

 

 


Svar #3
27. august 2017 af halløjjjjj (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.