Matematik

Ahab fanger hvaler, kald antallet af hvaler h, og deres samlede vægt m

31. august 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er skidedårlig til matematik og har brug for hjælp med denne her opgave:

Ahab fanger hvaler, kald antallet af hvaler h, og deres samlede vægt m

a) opskriv en formel for den samlede vægt af hvalerne, hvis de hver vejer 12 tons

b) opskriv en formel for den samlede vægt af hvalerne, hvis de hver vejer m tons

c) opskriv en formel for den samlede vægt v af skib og hvaler, hvis hvalerne vejer m tons, og skibet vejer s tons


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2017 af StoreNord

a)    Antallet af hvaler er   x.      Formel:     f(x)=12*x

b)    Formel:     f(x)=m*x

c)    Formel:     f(x)=12m*x + s

Ahab var en hvalfanger, som drømte om at fange verdens største hval. Den hed(-der) Moby Dick.


Skriv et svar til: Ahab fanger hvaler, kald antallet af hvaler h, og deres samlede vægt m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.