Matematik

funktioner

03. september 2017 af sarahh27 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En lineær funktion f(x) har hældningskoefficienten -1 og grafen går gennem (-3,5).

1. Tegn grafen for f(x)

2. Bestem en forskrift for f(x)

3. Bestem f(5)

Nolge der kan hjælpe med disse 3 opgaver, tak på forhånd:))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2017 af janhaa

y = -x + b

der

5 = 3 + b

b = 2

dvs

y = -x + 2 = f(x)

og 

f(5) = -3


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.