Matematik
Beregning af bestemt integral
Hej,
er der lige nogen der kan hjælpe med dette..? Det burde være en smal sag, men det går åbenbart galt for mig..
Svar #1
05. september 2017 af StoreNord
Det første integrale er 1 i x=5.
Det første integrale er -3 i x=1.
Så det søgte integral er: 1-(-3) = 4
Svar #2
05. september 2017 af hesch (Slettet)
Når F er stamfunktion til f må
a∫b f(x) dx = F(b) - F(a)
F(a) og F(b) kan aflæses af grafen.
Skriv et svar til: Beregning af bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
