Matematik

HJÆLP HJÆLP, ALGEBRA GENI SØGES!

06. september 2017 af Maiiwand (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg har brug for hjælp i denne her opgave! :))

I en klasse er der D drenge og P piger. Hvad betyder følgende formler?

c) D = P + 1

d) P = D - 2

e) P = D/2

f) D = P/2 - 1

Jeg har lavet a og b, men har ikke lavet, c,d,e,f, håber i vil hjælpe! :))


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2017 af fosfor (Slettet)

c) Antal drenge er 1 større end antal piger


Svar #2
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

Tusind taak, hvad gøre man i d, e og f? :))


Svar #3
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

 

Svar #4
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

 

Svar #5
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

 
 

Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP, ALGEBRA GENI SØGES!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.