Matematik

ALGEBRA GENI SØGES, HJÆLP HJÆLP HURTIGT!

06. september 2017 af Maiiwand (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej igen, jeg har virkelig brug for hjælp i de her opgaver.

I en klasse er der D drenge og P piger. Hvad betyder følgende formler.

d) P = D - 2

e) P = D/2 (det er P, to'ende dele, men kan ikke lave brøkdel.

f) D = P/2 (det er D to'ende dele, men kan hellere ikke lave brøkdel ved den også.

Håber i vil hjælpe mig, det kan være jeg skal op på tavlen i morgen, også fremlægge det, men er mega nervøs, så håber i vil hjælpe mig, ps i know det er mærkeligt det jeg skriver! :(( 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2017 af mathon

d)

       \small P=D-2

antallet af piger er 2 mindre end antallet af drenge.


Svar #2
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

Tusind tusind tak, hvad med i e og f, hvad skal man der? :))


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. september 2017 af mathon

e)
       \small P=\tfrac{D}{2}=\tfrac{1}{2}\cdot D

    Antallet af piger er halvt så stort som antallet af drenge.      
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2017 af mathon

f)
     \small D=\tfrac{P}{2}=\tfrac{1}{2}P

Antallet af drenge er halvt så stort som antallet af piger.


Svar #5
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

Tusind uendeligt tak for det, nu forstår jeg bedre, i f kan jeg hellere ikke forstå den, hvad gøre man i den? :))))))


Svar #6
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN 'mathon', det betyder så meget for mig, tusind uendeligt meget taak!! :))


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2017 af mathon

f)
          \small D=\tfrac{P}{2}=\tfrac{1}{2}P

          \small P=2D

     Antallet af piger er dobbelt så stort som antallet af drenge.


Svar #8
06. september 2017 af Maiiwand (Slettet)

Tusind tak ! :))


Skriv et svar til: ALGEBRA GENI SØGES, HJÆLP HJÆLP HURTIGT!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.