Kemi

Udregning af enzymaktiviteten i katal

08. september 2017 af Mrunknows (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Studieportalen, 

Nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?

Bestemmelse af enzym aktivitet og renhed (specifik aktivitet).

Et ekstrakt af α-galactosidase indeholdende 2,5 mg protein blev inkuberet med 1,0 mmol L-1 pnitrophenol-α-D-glukose (substratoverskud) og processen blev fulgt med produktdannelse af pnitrophenol ved 404 nm. Dette gav en progressionskurve (x-akse: tid; y-akse: produkt), hvorved initialhastigheden (Vo) kunne udtrykkes ved en ændring i absorbans, der igen vha. af Lambert-Beer’s lov kunne omregnes til en ændring på 20,49 nmol min-1.

a. Angiv strukturen af hydrolyseprodukterne, når reaktionen foregår i en buffer med pH 8,0 og det kan oplyses, at pKs for p-nitrophenol er 7,15.

b. Udregn aktiviteten (enzymmængden) i katal (dvs. i mol sec-1 ).

c. Udregn den specifikke aktivitet i nmol min-1 (mg protein)-1 og i katal (mg protein)-1 


Skriv et svar til: Udregning af enzymaktiviteten i katal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.