Kemi

Kemisk ligevægt

11. september 2017 af hjæælpmi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en opgave som jeg skal forklare men har lidt svært ved at forklarer hvad der sker(trin for trin):


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2017 af mathon

…næstsidste linje er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2017 af mathon

        \small x^2+0{.}716x-0{.}1432=0\; \; \; \; \; x>0

        \small x=\frac{-0{.}716+\sqrt{0{.}716^2-4\cdot 1\cdot (-0{.}1432)}}{2\cdot 1}\approx 0{.}16


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2017 af mathon

redigeret:

       \small \small x^2+0{.}716x-0{.}1432=0\; \; \; \; \; 0<x<0{.}2

        \small x=\frac{-0{.}716+\sqrt{0{.}716^2-4\cdot 1\cdot (-0{.}1432)}}{2\cdot 1}\approx 0{.}16


Svar #5
12. september 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Kan du forklarer hvordan du kom frem til resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2017 af mathon

…ved at løse andengradsligningen i #4.


Svar #7
14. september 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Er det stadig forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. september 2017 af mathon

#7 er rigtig!


Skriv et svar til: Kemisk ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.