Matematik

Linære funktioner

17. september 2017 af brormand12 - Niveau: B-niveau
Nogen der kan hjælpe!!
funktion y=0,33x+2,67. Spørgsmålet Lyder.
Hvor meget vokser x med hvis y vokser med 6?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2017 af mathon

        \small \frac{\Delta y}{\Delta x}=0{.}33

       \small \small \frac{6}{\Delta x}=0{.}33

        \small \Delta x=\frac{6}{0{.}33}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2017 af mathon


Skriv et svar til: Linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.