Matematik

Ligning

18. september 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej hvordan vil I løse:

300-P=P/2

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Læg P til på begge sider af lighedstegnet og divider med 3/2.


Svar #2
18. september 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Mener du ikke 300/2?

Svar #3
18. september 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Skal resultat være 150

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2017 af fosfor (Slettet)

Med P=150 fås
300-P = 150
P/2 = 75

Som ikke stemmer

300-P=0.5P        Plus med P på begge sider
300 = 1.5P       Divider med 1.5 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2017 af Meteora1 (Slettet)

300-P = P/2     (Gang med 2 på begge sider)

600-2P =P

600= 3P

200= P

Kontrol : 300-200= 200/2


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Dette er korrekt.

Min version:

300-P +P = P/2 + P

300 = 3P/2

300 /(3/2) = (3P/2)/(3/2)

200 = P


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.