Matematik

Opgave

24. september 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

I 2004 indsalede man i et bestemt område 5382 malariamyg. Det årlige antal indsamlede malariamyg faldt herefter med 70%  om året frem til år 2009.

Indfør passende variable, og opstile en eksponentiel model, der beskriver udviklingen i det årlige antal indsamlede malariamyg som funktion af antal år efter 2004.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af StoreNord

f(x) = 5382 (1- ?)x


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2017 af mathon

fremskrivningsfaktor:
                                      \small \small (100-70)\cdot 10^{-2}=1-70\cdot 10^{-2}=1-r


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.