Matematik

ligning

01. oktober 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

en cylinder har en omkreds på 78,5 cm

opstil en ligning og beregn radius i cirklen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2017 af StoreNord

O=\; \; \; \; \; \; \; 78,5=2\pi r\Leftrightarrow r=\frac{78,5}{2\cdot\pi }


Svar #2
01. oktober 2017 af madsg02 (Slettet)

kan du forklare det bedre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2017 af StoreNord

\\O=\; \; \; \; \; \; \; 78,5=2\pi r \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \Leftrightarrow \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; r=\frac{78,5}{2\cdot\pi }       

så blir det ikke tydeligere.          :)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.