Matematik

Hvad menes der med den gennemsnitlige rente?

03. oktober 2017 af Mat16 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg vil sætte pris på, at et eksempel også bliver tilføjet i jeres forklaring.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2017 af Mathias7878

Læs

http://mathhx.dk/bog1/finansiel-regning/gennemsnitlig-rente/

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2017 af mathon

                  \small \left (1+r_{ter\! min} \right )^n=1+r_{fler\! e\; terminer}

                   \small \small r_{ter\! min} =\left (1+r_{fler\! e\; ter\! miner} \right )^{\frac{1}{n}}-1


Skriv et svar til: Hvad menes der med den gennemsnitlige rente?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.