Matematik

Hvor mange procent af xxxx forsvinder ved hvert kast?

05. oktober 2017 af CCBook (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Der er tale om  f(x)=b*a^x jeg har fået oplyst alle mine værdier

Hvordan finder jeg "Hvor mange procent af xxx forsvinder ved hvert kast?"

Hvordan finder jeg det/den


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2017 af PeterValberg

Der er tale om en eksponentiel sammenhæng,
altså en fast procentvis ændring, hvor:

f(x)=b\cdot a^x=b\cdot(1\pm r)^x

hvor r er den procentvise ændring skrevet som decimaltal.
+ hvis der er tale om en voksende sammenhæng
- hvis der er tale om en aftagende sammenhæng (som i dit tilfælde)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvor mange procent af xxxx forsvinder ved hvert kast?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.