Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK - HASTER

05. oktober 2017 af rubsi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej gutter, siger med en aflevering som jeg simpelthen ikke kan løse og som skal afleveres imorgen

den lyder

Bestem tangentligningen for følgende:
f(x)=((1)/(3))x^(3)-x^(2)-x+((2)/(3)) til  x0=1

hvordan skal den udføres? tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2017 af peter lind

Tangentlinien i x0 er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Svar #2
05. oktober 2017 af rubsi (Slettet)

#1

Tangentlinien i x0 er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)

hvordan kommer du frem til det


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2017 af Mathias7878

#2

Det er formlen for tangentligningen

Er f(x)

f(x) = \frac{1}{3}x^2-x^2-x+\frac{2}{3}

- - -

 

 


Svar #4
05. oktober 2017 af rubsi (Slettet)

#3

#2

Det er formlen for tangentligningen

Er f(x)

f(x) = \frac{1}{3}x^2-x^2-x+\frac{2}{3}

yep


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK - HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.