Matematik

matematik aflevering

09. oktober 2017 af yftahel - Niveau: 10. klasse

hej 

her sidder jeg med matematik aflevering, jeg bliver glad hvis en der gider hjælpe mii

spørgsmål er :

hvor meget kan spanden indeholde:      radius for toppen er 25 cm og radius for bunden er 18 cm og højden er 27 cm.

på forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2017 af mathon

Det lyder som en pyramidestub-formet spand.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2017 af mathon

          \small \small V_{p-stub}=\tfrac{\pi }{3}\cdot h\cdot \left ( R^2+r^2+R\cdot r \right )

          \small \small \small V_{p-stub}=\tfrac{\pi }{3}\cdot (2{.}7\;dm)\cdot \left ( (2{.}5\;dm)^2+(1{.}8\;dm)^2+(2{.}5\;dm)\cdot (1{.}8\;dm) \right )


          \small 1\;dm^3=1\;L


Svar #3
09. oktober 2017 af yftahel

ejj, har lavet fejl derop, det var diameter 25 cm for toppen og 18 cm for bunden


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2017 af mathon

          \small \small V_{p-stub}=\tfrac{\pi }{12}\cdot h\cdot \left ( D^2+d^2+D \cdot d \right )

          \small V_{p-stub}=\tfrac{\pi }{12}\cdot (2{.}7\;dm)\cdot \left ( (2{.}5\;dm)^2+(1{.}8\;dm)^2+(2{.}5\;dm)\cdot (1{.}8\;dm) \right )


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.