Fysik

Ændring på den mekanisk energi

09. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

OPgave


Svar #1
09. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

#0

Hej søde venner 

Er der nogen vil hjælpe mig med den opgave????


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2017 af hesch (Slettet)

1+2)  Effekt = energi pr. tid
Energien er potentiel energi ( beliggenhedsenergi ).

3) Effekt = kraft * hastighed. Anvend den vandrette komposant af trækkraften.


Svar #3
09. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Kære hesch vil du forklarer den første lidt mere??


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2017 af hesch (Slettet)

1+2) ?

Den potentielle energiændring,  ΔEpot = m*g*Δh

Ændringen sker indenfor tiden t.

Den gennemsnitlige effekt bliver så  ΔEpot / t.

Enheder:

ΔEpot = m*g*h:  [kg*m/s2 * m] = [kgm2/s2] = [J]

[J/s] = [W]    (effekt)


Svar #5
09. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Tusind tak ,bliver nu forstået


Skriv et svar til: Ændring på den mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.