Matematik

Potens funktion

10. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej såde folke 

Jeg behøver meget til hjælp med disse opgave 

hjælp meget gerne

Vedhæftet fil: potens funktion.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2017 af mathon

Øvelse 3.1.2
                       Kassens        bredde       længde     højde
                        mål:                  x                2x          4·2x


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2017 af mathon

Rumfang:
                          \small V=l\ae ngde\cdot bredde\cdot h\o jde

                           \small V(x)=x\cdot 2x\cdot 8x

                           \small V(x)=16x^3            til sammenligning med formlen for potensfunktion

                            \small y(x)=bx^a

                         


Svar #3
10. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Vil du gerne give lidt hjælp med den anden kære mathon

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2017 af mathon

Bestemmelse af \small a og \small b
for potensfunktionen
                                           \small y=b\cdot a^x   gennem punkterne  \small \left ( x_1,y_1 \right )  og  \small \left ( x_2,y_2 \right )

                \small a=\frac{\log\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )}{\log\left ( \frac{x_2}{x_1} \right )}

                \small b=\frac{y_1}{a^{x_1}}

          


Skriv et svar til: Potens funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.