Matematik

Hvordan indsætter jeg funktionsværdien i geogebra?

10. oktober 2017 af HTXmanden - Niveau: B-niveau

Hvordan indsætter jeg funktionsværdien i geogebra? Jeg vil gerne sige f(2) = 3x - 4 men den siger fejl. Det eneste den kan er f(x) = 3x - 4


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2017 af MatHFlærer

1) Skriv funktionen ind. Dvs. f(x).

2) Skriv P=(2,f(2))

3) Så vil du få din y-værdi ud fra din x-værdi vha. funktionen. Du vil opleve den laver et punkt på grafen.


Svar #2
10. oktober 2017 af HTXmanden

Mange tusinde tak herfra.


Skriv et svar til: Hvordan indsætter jeg funktionsværdien i geogebra?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.