Matematik

Jeg har brug for hjælp!!!

15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogen der kan hjælpe her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2017 af StoreNord

Socialdemokratiet:           (24,6 - 35,9)/35,9      formateret som procent.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2017 af StoreNord

Rettelse:

Socialdemokratiet:           (24,6 - 35,9)/35,9 * 100      formateret som procent.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. oktober 2017 af Prionia (Slettet)

opgave b) størst ændring i procentpoint er Socialdemokratiet med ( 35.9 - 24.6 ) = 11.3 procentpoint

opgave c)  .75 × 85  af alle danskere stemmer til folketingsvalgene = 63.75 %

0pgave d) Socialdemokratiet har  mistet 11.3/35.9 = ca 1/3 af stemmerne i målingen


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. oktober 2017 af StoreNord

Opgave b)   Der spørges:            Hvor mange danskere?

Opgave c)   Der spørges:            Hvor mange danskere?

Jeg opfatter det sådan, at begge skal besvares med antal.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. oktober 2017 af Prionia (Slettet)

#4

Opgave b)   Der spørges:            Hvor mange danskere?

Opgave c)   Der spørges:            Hvor mange danskere?

Jeg opfatter det sådan, at begge skal besvares med antal.


               Hej, der spørges ikke om antal danskere i opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. oktober 2017 af Prionia (Slettet)

opgave c)  1. januar 1998 var vi 5294860 indbyggere i Danmark

                 Folketingsvalg 11. marts 1998 var der 3993099 stemmeberettiget vælgere og

                3431926 vælgere afgav deres stemme

                Kilde: Folketingsvalget 11. marts 1998- valg og folkeafstemninger

             


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. oktober 2017 af StoreNord

Tja, det var dengang. Jeg ville nok bare gætte på 5 millioner, som jeg plejer.

De 75 % og de 85 % kan jo også have ændret sig siden.             :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. oktober 2017 af Prionia (Slettet)

#7

Tja, det var dengang. Jeg ville nok bare gætte på 5 millioner, som jeg plejer.

De 75 % og de 85 % kan jo også have ændret sig siden.             :)


               Du kan jo tjekke tallene fra folketingsvalget 2015, ca 4,1 millioner stemmeberettiget

               vælgere og en stemmeprocent på over 85 %


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. oktober 2017 af StoreNord

Mon ikke det ligger udenfor opgaven. Det vil bare forvirre matematik-læreren.


Svar #10
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#2

Rettelse:

Socialdemokratiet:           (24,6 - 35,9)/35,9 * 100      formateret som procent.

VEd denne må jeg sive /1oo for at det bliver den rigtigt procent der kommer til at stå


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. oktober 2017 af StoreNord

Måske fordi du ikke har formateret den celle som % ?


Svar #12
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Jo sådan står det når jeg skriver som du har gjort...


Svar #13
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Og når jeg skriver divider med 100 så kommer det til at stå sådan


Brugbart svar (0)

Svar #14
15. oktober 2017 af StoreNord

Jeg må give dig ret. Undskyld.       Jeg gør det nogen gange sværere end det er.

Skærmbillede fra 2017-10-15 16-36-37.png


Svar #15
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Det bliver ikke det samme som når du skriver det!!!


Brugbart svar (0)

Svar #16
15. oktober 2017 af StoreNord

Procentvis ændring skal have %-format.       Den indeholder     =(E9-D9)/E9

Procent-pointkolonnen skal ikke have %-format.     Den indeholder      =E9-D9


Svar #17
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#14

Jeg må give dig ret. Undskyld.       Jeg gør det nogen gange sværere end det er.

Skærmbillede fra 2017-10-15 16-36-37.png

Jeg kan ikke få det til det som du gør... den vil ikke!!!

Det gør sådan på billedet


Skriv et svar til: Jeg har brug for hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.