Matematik

Hvordan løser jeg ligningen?

17. oktober 2017 af chiladak - Niveau: A-niveau

Funktionen for f er f(x) = 3x + 5

Hvordan løses ligningen f(x) = 17 

Håber der er nogen der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2017 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2017 af mathon

                 \small f(x)=3x+5=17

                 \small 3x=12

                 \small x=4

                 

                               


Svar #3
17. oktober 2017 af chiladak

tusinde tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg ligningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.