Matematik

complex integration

17. oktober 2017 af janhaa - Niveau: Universitet/Videregående
Vedhæftet fil: task2.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. oktober 2017 af peter lind

a)  udregn z4+(x-iy)4 ved hjælp af  binomialformlen og foretag integrationen langs kurven

b) for eks. langs kurven 1+it  t∈[-1, 1] er de den numeriske værdi af dz lig med dt


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. oktober 2017 af peter lind

Nemmere a) indsæt kurven direkte


Svar #4
18. oktober 2017 af janhaa

Takker, kunne du vist?

På a) fikk jeg:

I = \int_0^{2\pi}(e^{5i*\phi}+e^{-3i*\phi})\,d\phi\\ \\I = 0

b)

Her er |z| = 2, slik at |dz| = 0

dvs integralet lik null. OK?


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. oktober 2017 af peter lind

undskyld. Jeg så på den forkerte kurve.

a) z4 = 24ei4Φ den konjugerede 24e-i4Φ. dz = (2cos(Φ) +2isin(Φ))dΦ

b) |dz| = 2dΦ


Svar #6
18. oktober 2017 af janhaa

#5

undskyld. Jeg så på den forkerte kurve.

a) z4 = 24ei4Φ den konjugerede 24e-i4Φ. dz = (2cos(Φ) +2isin(Φ))dΦ

b) |dz| = 2dΦ

thanks


Skriv et svar til: complex integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.