Matematik

Kompleks analyse

20. oktober 2017 af NetteLind (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hejsa.

Jeg har svært ved at forstå Da g_2(a) er forskellig fra 0, må n_1=n_2 (anden sidste linje inden firkanten). Hvordan kan dette konkluderes? Skriv hvis det er for småt at læse.
Vedhæftet fil: IMG_2318.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2017 af VandalS

For z=a giver parantesen på venstre side af det sidste lighedstegn nul, så eksponenten må være n_1-n_2=0 \Leftrightarrow n_1=n_2


Skriv et svar til: Kompleks analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.