Matematik

Angiv samtlige stamfunktioner til hver af følgende funktioner..

22. oktober 2017 af aliciaemilien (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften :-)

Jeg har en opgave for, som lyder på at jeg skal angive stamfunktioner til nogle funktioner..

Jeg er i tvivl om disse

1) f(u)=u^2,7

2) f(t)=(e^t-1)(e^t +1)

3) f(y)=(1-y)(y+1)

Håber der er en der kan hjælpe.. tak på forhånd! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. oktober 2017 af StoreNord

1) f(u)=u^2,7            forestil dig der står x istedet for u.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2017 af StoreNord

2)
Skærmbillede fra 2017-10-22 19-21-51.png


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. oktober 2017 af StoreNord

I 3) og vel også i 2) er det en god ide at gange parenteserne sammen!


Svar #4
28. oktober 2017 af aliciaemilien (Slettet)

Tusind tak :-)!

HVordan finder du stamfunktion i Geogebra? :-)

Du har måske selv fundet frem til det? 

Jeg er ikke super skarp til det.. ^^


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2017 af StoreNord

Se opmærksomt på dette billede:
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2017 af StoreNord

Jeg troede lige, jeg kunne slippe godt fra at tegne på det, men altså i øverste panel i højre side kan du nok finde ordet "Integral".

Skærmbillede fra 2017-10-28 23-21-41.png


Svar #7
28. oktober 2017 af aliciaemilien (Slettet)

Tak! :-D


Skriv et svar til: Angiv samtlige stamfunktioner til hver af følgende funktioner..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.