Matematik
Rumfang - et matematikprojekt
Hej,
Er der en venlig sjæl der kan lave den her opgave?
Svar #1
25. oktober 2017 af Moderatoren
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.
Det er ikke meningen med Studieportalen, at man kan få lavet sine lektier. Det er jo snyd. Det hjælper dig heller ikke i det lange løb, da du jo så ikke lærer noget og du dermed ikke kan det til en evt. eksamen.
Svar #3
25. oktober 2017 af SuneChr
Kom godt i gang.
Benyt rumfangsformlen for et omdrejningslegeme der fremkommer ved, at kurven med forskriften f (x)
roterer 360º om x-aksen. πa∫b f (x)2 dx
Lad kurven for keglefrembringelsen hedde f (x) = r/hx og find integrationsgrænserne.
Lad kurven for cylinderfrembringelsen hedde f (x) = r og find integrationsgrænserne.
Lad kurven for kuglefrembringelsen hedde f (x) = √(r2 - x2) og find integrationsgrænserne.
Skriv et svar til: Rumfang - et matematikprojekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

