Matematik

funktioner

27. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

er der nogen der kan hjælpe med den her opgave?

hilsen Carolina

Vedhæftet fil: funktion.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2017 af Mathias7878

a) Løs ligningen f(x) = 0

Du burde ende ud med, at x = -12

b)

Find da integralet

\int_{-12}^{0}f(x)dx

- - -

 

 


Svar #2
27. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Hvordan beregner jeg ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2017 af MatHFlærer

Benyt evt CAS. #2.


Svar #4
28. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Mit cas virker ikke, er der en der kan gøre det for mig?:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2017 af Mathias7878

Hvad bruger du? TI-Nspire?

- - -

 

 


Svar #6
28. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

jep


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2017 af Mathias7878

Start ud med at definere din funktion f(x), hvilket gøres ved at skrive

f(x):= ln(x^2+5)+0.5x+1 

i et matematikfelt

a) Skitseringen af grafen kan gøres i et graf-vindue. Førstekoordinanten til grafens skæringspunktet med førsteaksen findes ved at løse ligningen f(x) = 0. Skriv da i et matematikfelt

solve(f(x)=0,x)

b)

Du har grænserne a=-12 og b=0

Indsæt det og f(x) ind i formlen for det ubestemte integral

Hvad mener du med, at dit CAS ikke virker?

- - -

 

 


Svar #8
29. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Den siger at den ikke kan startes op på grund af et "Error"


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. oktober 2017 af Mathias7878

Så må du spørge din lærer eller IT-folkene ude på din skole. De kan sikkert være behjælpelige. 

- - -

 

 


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.