Matematik

LOGISTISK VÆKST

27. oktober 2017 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP!

jeg er igang med en matematik opgave om logistisk vækst som jeg er gået helt i stå med.

er der måske en derude der kan hjælpe mig med at løse den vedhæftede opgave?

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2017 af peter lind

y' = 0,001y(120-y) = 0   Hvad er løsningerne til denne 2. grads ligning


Svar #2
27. oktober 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

Altså når jeg taster det ind på TI-NSPIRE siger den y=0 or y=120.

Kan det passe #1? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2017 af mathon

        Ja.


Svar #4
27. oktober 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

Tak!

har du måske lidt ekstra tid til at hjælpe mig med et andet spørgsmål? :-)


Skriv et svar til: LOGISTISK VÆKST

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.