Matematik

funktionen

31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg forstår simpelthen ikke den her, please hjælp

jeg bruger t-inspire forresten

to funktioner er bestemt ved f(x)= 3x+5 og g(x)= -x+9

a) undersøg om punktet p(4,17) ligger på grafen for f

b) løs ligningen f(x)=g(x) ved hjælp af ligningsløseren

c) løs ligningen f(x)=g(x) grafisk


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2017 af mathon

a)

     undersøg om
                               \small 17=f(4)


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2017 af mathon

b)
            \small sol\! ve(y=3x+5 \; and\; y=-x+9,{x,y})


Svar #3
31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet)

men mathon, den der 17=f(4)

hvordan laver jeg den helt præcist?:/


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Regn f(4) og se om det giver 17


Svar #5
31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet)

tak


Svar #6
31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet)

hvordan regner jeg det ud? 


Brugbart svar (1)

Svar #7
31. oktober 2017 af mathon

 undersøg om
                               \small \small 17=f(4)=3\cdot 4+5


Skriv et svar til: funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.