Matematik

Hjælp til mat uden hjælpemidler!!!

04. november 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en som kan hjælpe mig med denne opgave, som skal løses uden hjælpe midler? PÅ forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2017 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2017 af swpply (Slettet)

Jeg antager at funktion forskriften bør læses således:

g(x)=x^2 - 2x -3,

hvorfor

a) g(0)=0^2 - 2\cdot0 -3 = -3

b). g^\prime(x) = 2x - 2

og der med har vi at g^\prime(0) = 2\cdot0 - 2 = -2

c) Ligningnen der fremkommer ved g(x) = 0 er x^2 - 2x - 3 = 0, dette er en andengrad ligningen og den har de sædvanelige løsninger x = -1 eller x = 3.

d) Du bliver bedt om at løse den linære lignignen: 2x-2=0, hvorfor x=1.


Skriv et svar til: Hjælp til mat uden hjælpemidler!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.