Matematik

isolere K

05. november 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

q-K^0,5*(r*K/w)^0,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2017 af janhaa

q-K^0,5*(r*K/w)^0,5=?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2017 af fosfor (Slettet)

q-K^0,5*(r*K/w)^0,5 = Q
K=\pm\frac{Q-q}{\sqrt{r/w}}


Svar #3
05. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

hvor kommer Q fra henne? 


Svar #4
05. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

ligning skal sættes lig med 0


Svar #5
05. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

hov undskyld kan du godt vise mig trinsvis? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2017 af Therk

Hvad har du selv prøvet?


Skriv et svar til: isolere K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.