Matematik

matematik aflevering

10. november 2017 af JT1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har desværre nogle problemer med denne opgave. Polynomier er desværre ikke mit speciale.

Vedhæftet fil: tt1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2017 af fosfor (Slettet)

skriv
solve(P(x)=0,x)

i CAS


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2017 af mathon


Svar #3
10. november 2017 af JT1 (Slettet)

Jeg har regnet den første opg ud til 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2017 af mathon

                                \small P(x)=-\tfrac{1}{2}(x-4)(x-10)                  

                                

varemængden der giver størst 
overskud:
                                \small x=\tfrac{4+10}{2}=7\;ton

eller
                                \small \small P{\,}'(x)=-x+7=0

                                \small \small x=7


Svar #5
10. november 2017 af JT1 (Slettet)

hvordan får du 10?


Svar #6
10. november 2017 af JT1 (Slettet)

jeg har fundet ud af hvordan du gjorde det, og mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.