Matematik

Matematik hjælp please

11. november 2017 af Mille564 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med opgave b og d??? 

Vedhæftet fil: Matematik.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2017 af Mathias7878

b)

Løs

\small 21 = f(t)

d)

Løs

\small f'(t) = 1

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2017 af peter lind

Løs først ligningen f(t) = 21. Da funktionen er kontinuert kan den kun skifte mellem at være over eller under der

Find f'(t) og løs ligningen f'(t) = 1


Svar #4
11. november 2017 af Mille564 (Slettet)

er det sådan man gør??:))

Vedhæftet fil:matematik 11.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2017 af Mathias7878

Ja :-)

- - -

 

 


Svar #6
11. november 2017 af Mille564 (Slettet)

taaak, hvad kan jeg så skrive som tekst ?? :))


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2017 af Mathias7878

Dvs. både 9.29 timer efter midnat og 20.05 timer efter midnat var temperaturen over 21ºC

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. november 2017 af Mathias7878

Rettelse til #7

Dvs. i tidsintervallet t = 9.29 til t = 20.05 var temperaturen over 21ºC

- - -

 

 


Svar #9
11. november 2017 af Mille564 (Slettet)

tusind taaaaak, opgave d er det rigtigt 

Vedhæftet fil:matematik0000.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. november 2017 af Mathias7878

Nej du skal igen løse en ligning, så du skal indsætte f'(t) = 1 ind i solve og løse mht. t

- - -

 

 


Svar #11
11. november 2017 af Mille564 (Slettet)

d

Vedhæftet fil:mateaaa.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #12
11. november 2017 af Mathias7878

Ja.

Dvs. både til tidspunktet t = 5.05 og til tidspunktet t = 12.34 vokser temperaturen med 1ºC pr. time

- - -

 

 


Svar #13
11. november 2017 af Mille564 (Slettet)

tusind tak for hjælpen :) det hjalp meget. 


Skriv et svar til: Matematik hjælp please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.