Matematik

Differentiering

13. november 2017 af hakapuff123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er gået i stå ved denne opgave f(x)=3*cos(e^x) 
Ved ikke helt hvordan jeg skal differentiere den normalt


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2017 af Regndyr

Den afledte funktion f´(x) tænker jeg, at den bliver: 

f¨(x)=-3*e^x*sin(e^x)

Eftersom e^x ikke ændrer sig når den diff., og det modsatte af cos er sin.


Svar #2
13. november 2017 af hakapuff123 (Slettet)

hvorfor bliver det til -3 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2017 af ringstedLC

Se din formelsamling (cos)!


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. november 2017 af Mathias7878

\small (cos)' = -sin(x)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.